martes, 16 de marzo de 2010

Messi i l´Unicef.

Messi s’estrena com a imatge mundial de l’Unicef i demana «humilitat» al Barça per no riure’s de la desgràcia blanca

Ofeix tot el seu suport als nens desafavorits

«Tinc tres fills i et fan més cas a tu que no pas a mi». La frase, contundent i còmplice, de Philip O’Brien, director Global d’Aliances Corporatives de l’Unicef, va retronar ahir amb força a la sala París del Camp Nou. Al seu costat, el protagonista de la frase, somreia tímidament, Com sempre. Afalagat per tant d’elogi i «emocionat», com va confessar després, al ser nomenat ambaixador global de bona voluntat de l’organisme que tutela la infància al món.
Leo Messi estava visiblement emocionat –«és com recollir un trofeu»–, responsabilitzat i «compromès» amb el seu nou paper. El d’ambaixador mundial. «Sé que hi ha milions de nens que no estan bé, que tenen malalties i que no s’alimenten bé ni tenen educació», va dir l’estrella blaugrana, intimidat per l’aspecte que presentava la sala. A la dreta, tenia Joan Laporta, el president del club; a l’esquerra, a O’Brien, el representant de l’organisme, i al davant tenia la seva família, Pep Guardiola, el seu entrenador, Xavi, el seu company, que estava amagat a les últimes files, mentre tot de nens, amb la samarreta blava de l’Unicef, disfrutaven d’un matí insòlit. Eren al costat de Messi i poc després trepitjarien la gespa del Camp Nou amb el nen que es va fer estrella al Barcelona. El nen que encara habita en aquell cos de mag, capaç de viatjar a «Àfrica, a Haití o a on faci falta per ajudar els altres nens».
Sense Ibra ni Guardiola
Messi, que assumeix un càrrec que ostenten, entre d’altres, la reina Rània de Jordània, els actors Mia Farrow i Orlando Bloom, la cantant Shakira i el tennista suís Roger Federer, va rebre ahir una insígnia a la solapa de la seva jaqueta que simbolitza l’ajuda als nens desafavorits. I en el seu primer acte com a ambaixador global de l’Unicef, el davanter va apel·lar a la «humilitat» per no riure’s de la desgràcia blanca a Europa. «El que va passar és un avís per a nosaltres. A la Champions no hi ha favorits. S’ha de jugar cada partit com si fos una final. Hem de tenir els peus a terra».

No hay comentarios:

Publicar un comentario