domingo, 30 de mayo de 2010

L´espontani és català...

Jimmy Jump munta el seu xou a Eurovisió, i rebenta el de TVE

  1. Jaume Marquet es va colar a l’escenari durant l’actuació de Daniel Diges
  2. L’artista espanyol va poder repetir ‘Algo pequeñito’, però va quedar al lloc 15

L’octubre del 2007 es va colar en l’entrega de la Copa del Món de Rugbi a París; el juny del 2008 va passejar la seva barretina en un partit de l’Eurocopa de futbol, a Basilea; el juny del 2009 va interrompre un partit de Federer a Roland Garros, a París, i ahir a la nit, el veterà i desgraciadament popular espontani Jimmy Jump va rebentar l’actuació de Daniel Diges al Festival d’Eurovisió a Oslo. Jimmy Jump, pseudònim professional de Jaume Marquet Cuna, va aconseguir superar els controls de seguretat i va aparèixer –amb una samarreta amb el seu nom i la barretina– al plató quan el representant de TVE i els seus ballarins actuaven.
Jimmy Jump va ser retirat ràpidament i de forma contundent pel personal de seguretat. Tot i que Diges va seguir impertèrrit la interpretació, l’organització va donar a l’espanyol l’oportunitat de repetir-la. I així ho va fer, sense contratemps, quan ja havien cantat els altres 24 artistes.
L’incident va desbaratar l’actuació de Diges, però també li va donar una rellevància inesperada al poder repetir l’actuació. Però ja abans de les votacions, José Luis Uribarri, sempitern i infal·lible comentarista de TVE al festival, va considerar que Jimmy Jump havia perjudicat el representant de TVE: «Per culpa d’un descerebrat, s’han engegat a rodar dos mesos de treball». Tant si és aquesta la raó com si no, el cas és que ho va encertar: Daniel Diges amb Algo pequeñito va quedar 15è. Va guanyar l’alemanya Lena, amb la cançó Satellite.

No hay comentarios:

Publicar un comentario